Lite Blogg tips från mig

Visst är det fantastiskt så mycket mycket god och hälsosam mat det finns.Likaså så många fina bloggar med massor av recept och tips för hur man ska må bra till kropp och själ. Jag vill därför tipsa om lite bloggar som jag varmt kan rekommendera att ni tar er en extra titt på.

Healthcreator.se

Fina Yvonne Hedberg har en fantastisk blogg med Veganska glutenfria eat clean recept som heter Healthcreator.se

Yvonne jobbar även som Medial coach och Art director och om ni tittar in till henne. Så bjuder hon förutom sina läckra lättlagade recept också på inspiration inom träning och den universella attraktionslagen.

Om ni tittar in på den bloggen maggiesskafferi. Så får ni följa fantastiska Maggie och hennes fina familj och inspireras till en grön, hälsosam och miljövänlig livsstil. Fantastiska veganska recept varvas med jättefina bilder samt livsstil och hälsotips. Maggie har dessutom gett ut två kokböcker med läckra hälsosamma veganska recept. 

I bloggen Afoodloverslife så får ni möta härliga Sara och Chris Kennedy som bor i Colorado USA. I deras blogg får ni förutom att ta del av deras absoluta favoritrecept lagat med råvaror från deras egen odling. Även lära er hur man bygger upp och underhåller sin egen köksträdgård. Sara är dessutom expert på både surdegsbakning och Kombucha bryggning och delar gärna med sig av sina kunskaper.

Fantastiska Faith Mandebvu är bloggare matfotograf och grundare till bloggen Edenairs.com. Faith älskar allt som har med hälsa,näringsrik mat och en hållbar miljö att göra. Hon är dessutom en passionerad löpare och en fan av japansk kultur och livsstil. Om ni besöker hennes blogg så är ni garanterade inspirerande recept för en god hälsa och en frisk och vacker  hud.